top of page

dit is mijn

portfolio

met nieuwe projecten

About

meer over mij

Ik ben Chris en zit op het Metis Montessori lyceum. Ik doe het Technasium profiel.

Mijn projecten

Contact

1e periode Waag

Het probleem is dat dingen op het sciencepark niet duurzaam zijn er zonde van de ruimte. Wij hadden als locatie de parkeerplaats gekozen omdat er te veel natuur verspild is Wij hebben uitgezocht wat het voordeel van een konijnenhol voor konijnen is Wij willen bereiken om meer studenten en meer natuur er in te laten komen Wij willen de betonnen platen weghebben en er meer natuur laten komen Wij hebben een maquette gemaakt met onze iedeeën. ik heb vooral veel werk gelverd aan de fietsenstalling en da basis van de maquette ik vond dit een leuk prject met veel uitdagingen

IMG_1867[1].JPG

3e periode Tolhuijs

Het probleem is dat lampen vaak nieuwe matieralen gebruiken en dat is niet duurzaam. Aan ons was de taak om een lamp te maken van de gelverde afalmateriaalen. ons idee was om de stokjes aan elkaar te solderen (zie foto). Ik heb veel gesoldeerd en de bedrading gedaan. Ik vond dit project leuk omdat ik nu heel anders naar lampen ben gaan kijken.

IMG_2623[1].JPG

2e preiode rijkswaterstaat

Het probleem is dat bruggen niet modulair zijn en darom erg duur. aan ons de taak om dit te verbeteren. Wij hadden een idee om de brug in twee delen die met pinnen en magneten vast te maken. ik heb veel zaagwerk en boorwerk gedaan. Ik vond dit project niet supper leuk.

IMG_2372[1]_edited.png

Leerjaar 2 1e periode

Het probleem is dat kindermenu's vaak ongezond zijn en niet voor iedereen toegangkelijk zijn. Wij moesten een nieuw gezond en toegankelijk kindermenu maken. Wij hebben gekozen om frietjes van tofu en kipnuggets van kikkerewrten als hoofdgerecht te maken. We hebben onze wortelman smoothie van vers fruit en groente. en een bananenpankekoekje als toetje. alle gerechten zijn veganistisch en hebben zo min mogelijk noten en andere dingen waar mensen vaak alergisch voor zijn. Ik vond dit een project dat veel inzicht geeft in wat kinderen eten. Het was ook leuk om te toen omdat het heel anders was dan de andere projecten.

IMG_2623[1].JPG
bottom of page